JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA

Fa molt pocs dies vaig visitar el jardí botànic de Blanes. Feia molts anys que no hi anava, potser des de petita.
És un espectacle que no ens podem perdre.
No puc dir exactament quan temps em va dur el recorregut, ja que jo em puc quedar badant en un sol racó llarga estona.... però per posar-hi un temps aproximat ho deixarem en un parell d'hores.
Es tracta d'una zona idíl·lica sobre els penya-segats arran de mar. El va fundar l'industrial alemany Carles Faust sobre l'any 1920.
Aquest jardí botànic acull una gran varietat de plantes de tot el món i té com a missió preservar i difondre el coneixement de les plantes i del paisatge mediterrani.
És considerat un dels jardins botànics més importants d'Europa amb més de 3000 espècies de plantes que habiten en les 16 hectàrees del jardí.
Les vistes sobre el Mediterrani són espectaculars.
Tot i que era un dia ennuvolat i el jardí no estava en el seu màxim esplendor va ser una experiència molt gratificant. Espero ben aviat tornar-hi per poder gaudir de l'exuberància del parc més endavant, entrada ja la calor. En ser un jardí de cara al mar les espècies que l'habiten són felices amb les altes temperatures i aquesta primavera és humida i freda. A l'estiu serà un plaer tornar a gaudir d'aquest paraje.






















































Imatges: Nut Ladem

  

Comentaris

VOLS POSAR-TE EN CONTACTE AMB MI?

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Seguidors

Translate