LA PRIMAVERA S'ACOSTA



Aquests dies de bonança des de la nevada hi han estat perfectes per activar la vida al jardí


Tot està en plena activitat de creixement, els bulbs despunten del terra el més tardans i els Narcisos ja floreixen, dos dies després de la petita nevada els Crocus van cobrir el terra amb les seves flors liles.










Les vivaces com el Centranthus Ruber, que es ressembren fàcilment em regalen noves plantes per tot arreu, les Nepetas ja  mostren els brots i els Iris  forts i preparats per emetre les llargues flors ben entrada la primavera. Les Digitalis Purpurea ja son ben implantades al jardi. Les plantes que al meu parer son més difíciles de fer evolucionar, les Clematis, tambè han decidit despertar.





Les Paeonies despunten tímides i els rosers s'omplen de brots vius i amb força.




Aquest any no hi ha gaire novetats de plantes, uns quants rosers nous per anar ampliant : Guirlande d'Amour , Mme. Alfred Carrière, Ghislain de Feligonde. Tots tres ramblers. I una comanda tardana a David Austin: Jude d'Obscure, Charles Rennie Mackintosh i Buttercup.

Mentre el jardín desperta ela resta de la fauna de la finca aporfiar els dies assoleiats per jugar i descansar al solet....




Aquest any estic més pendent de la nova zona de la pèrgola i de fer plantacions allà que de més rosers. Un nou projecte que vaig iniciar l'any passat tot amb planta molt jove i plançons de Robinia blanca. I en un any d'estar plantades ja fa il.lusió pensar en que aquest estiu proyectaran una lleu ombra per paliar les hores més fortes de sol.
Espero poder mostrar aquest raconet pròximament.

Comentaris

VOLS POSAR-TE EN CONTACTE AMB MI?

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Seguidors

Translate